Finn dine shoppingsteder i verden

Paris, London, Roma, New York … fellesnevneren til alle disse verdensmetropolene er fremdeles shopping, men det finnes en rekke flotte shoppingsteder i verden, selv om du ikke reiser til de aller største metropolene.

shopping

Dra for eksempel til verdens beste shoppingby København. Her kan du oppleve internasjonale Malene Birger, som har hjulpet verdens befolkning med å se over til lille Danmark og deres flotte, danske design. Svev på skyer i sidegatene i Strøget og finn dine eksklusive butikker, og stikk innom Moshi Moshi på Østerbro, der du kan bade i spesielle, små butikker.

Miks chic med en hverdagslig rockestil og dra til Buenos Aires. De store internasjonale merkene er lette å finne her, og ønsker du virkelig å fylle ditt shoppingbehov, bør du ta en tur til området Palermo Soho. Sidegatene her huser et nytt område for mote, design, restauranter, barer og gatekultur.

Eller skjem deg bort i Thailands hovedstad Bangkok med billig shopping og spa. Dra på skattejakt i bodene til Chatachak Weekend Marked, og lesk deg med vintage, dyr og krydder. Søker du selve skatten, ligger den i Siam-området, med enorme kjøpesentre og mote ingen andre har i klesskapet. Er du glad i Asia, bør du også ta turen innom Shibuy-området i Tokyo. Slukk shoppingtørsten med Tokyo Hands, Beams og kjøpesentrene Parco 1, 2 og 3. Bad i designbutikker, sushirestauranter og cafeer.

For det eksotiske bør du velge en vandretur gjennom Marrakech’ labyrintlignende gater og nyte kultur tett på shoppingen. Her kan du fråtse i håndlagde smykker, tepper og vevde bager.

“Labyrinter av gater med boder, souker, som strømmer ut fra torget Djemaa el-Fna, er mange.”