Se bra ut når våren kommer

Om vinteren er det viktig å ha på seg varme klær, og med tykke jakker og bukser blir det vanskelig å se elegant ut. Det er også svært få som bryr seg om man er elegant kledd i kulda, men når våren kommer blir det andre boller. Da kan de motebevisste få på seg klær som passer dem, og varmen gjør at det blir mer normalt å spasere rundt i byen.

 

Et av de viktigste prinsippene for de motebevisste er at klærne må matche, eller også at tilbehør og farger matcher. Noen farger kanskje håret sitt lilla og kan dermed ha matchende bukser eller sko. For andre kan fargen på øynene også innvirke på klesstil og farger. For noen spiller til og med tennene en viktig rolle, og da er først og fremst skinnende hvite tenner det viktigste av alt.

Hvite tenner vitner tradisjonelt om en sunn og frisk livsstil, derfor er det viktig for mange å ha et blendende hvitt smil. Noen utnytter dette ved å ha matchende klær som også fremhever smilet. Dette kan for eksempel gjøres med hvite joggesko eller sneakers, bare pass på å holde skoene skinnende rene siden hvitt er den fargen som fortest kan falme grunnet skitt og smuss.

 

Det finnes mange metoder for å få hvitere tenner, men ikke alle holder det de lover

Maten vi spiser er dessverre ofte fulle av stoffer vi neppe vet alt om, både for at produksjonen skal bli billigere og for at den skal vare lengre. Siden vi tygger maten med tennene, skjer det fort at stoffer med uheldig effekt havner på tennene og sakte men sikkert farger dem. Røyking også er som kjent svært skadelig for hvitfargen på tennene, men heldigvis har vi hjelpemidler som tannbleking fra dentway.

Det loves også at tennene blir hvitere hver gang de pusses, man må bare anvende tannkrem som spesialiserer seg på å gjøre tennene hvite. Dessverre er det mange av disse tannkremene som ikke holder det de lover, da de under nøye kontrollerte testforhold ikke ga hvitere tenner etter en rimelig testperiode med jevnt bruk. Slike tannkremer inneholder vanligvis ikke blekemidler, men slipemidler eller stoffer som gir et rent optisk inntrykk av hvitere tenner.